Waar vind je het totaal aantal gereden kilometers / Odometer

In je Ampler app vind je een kilometerteller die je het aantal kilometers laat zien dat je met je Ampler hebt afgelegd. Het is ook belangrijk dat je een overzicht hebt van wanneer het tijd is om je motor te laten keuren. Zie hier onze aanbevelingen.

In de nieuwe app, d.w.z. met de nieuwe firmware, worden je kilometers ook gemeten als je de app niet actief gebruikt. Je moet de app nog steeds van tijd tot tijd met je fiets verbinden, want alleen zo worden de kilometergegevens met onze servers gesynchroniseerd en opgeslagen.
Je ziet het totaal aantal kilometers dat je met je Ampler gereden hebt in het overzicht onder de bovenste schaal.
Om een meer gedetailleerd inzicht te krijgen, tic je op het activiteit-icoon in het overzicht.
Bekijk je gegevens van de lopende week. Soms duurt het even voor de activiteit gesynchroniseerd is, en doet dat telkens als je verbinding maakt met internet met de app open. De fiets telt ook je kilometers als je de app niet actief gebruikt. Door te tikken op "View more" kun je een nog diepgaander overzicht krijgen van je maandelijkse en algemeen statistieken.
Anders dan in de vorige app worden de activiteitsgegevens in onze nieuwe app opgeslagen in onze eigen database en kunnen ze worden opgeroepen op elk toestel waarop je de app installeert en je fiets ermee koppelt. We slaan geen GPS-gegevens op en hebben geen toegang tot je inloggegevens. Laat het ons weten als je vragen hebt!