Waar vind je het totaal aantal gereden kilometers / Odometer

Ampler is bezig met de overgang naar een connectiviteitsplatform van eigen bodem, wat nieuwe firmware, mobiele app en rijpe backend systemen betekent. Tijdens deze overgangsperiode zijn er Ampler fietsen die de vorige firmware en de nieuwe firmware draaien, wat betekent dat er gedurende enige tijd twee apps tegelijk beschikbaar zullen zijn. De nieuwe app is nog niet ontgrendeld voor alle Ampler rijders. Lees hier meer over waar je elke app kunt downloaden en wanneer de nieuwe app voor je beschikbaar is.

In je Ampler app vind je een kilometerteller die je het aantal kilometers laat zien dat je met je Ampler hebt afgelegd. Het is ook belangrijk dat je een overzicht hebt van wanneer het tijd is om je motor te laten keuren. Zie hier onze aanbevelingen.

Ik gebruik de nieuwe Ampler app
In de nieuwe app, d.w.z. met de nieuwe firmware, worden je kilometers ook gemeten als je de app niet actief gebruikt. Je moet de app nog steeds van tijd tot tijd met je fiets verbinden, want alleen zo worden de kilometergegevens met onze servers gesynchroniseerd en opgeslagen.
Je ziet het totaal aantal kilometers dat je met je Ampler gereden hebt in het overzicht onder de bovenste schaal.
Om een meer gedetailleerd inzicht te krijgen, tic je op het activiteit-icoon linksboven in het overzicht.
Bekijk je gegevens van de lopende week. Soms duurt het even voor de activiteit gesynchroniseerd is, en doet dat telkens als je verbinding maakt met internet met de app open. De fiets telt ook je kilometers als je de app niet actief gebruikt. Door te tikken op "View more" kun je een nog diepgaander overzicht krijgen van je maandelijkse en algemeen statistieken.
Anders dan in de vorige app worden de activiteitsgegevens in onze nieuwe app opgeslagen in onze eigen database en kunnen ze worden opgeroepen op elk toestel waarop je de app installeert en je fiets ermee koppelt. We slaan geen GPS-gegevens op en hebben geen toegang tot je inloggegevens. Laat het ons weten als je vragen hebt!
 Ik gebruik de vorige Ampler app
In de vorige app worden de afgelegde kilometers alleen gemeten als de app actief bezig is.

Je vindt de totale afstand die je Ampler je heeft afgelegd in het dashboard overzicht van de App. Als het niet meteen zichtbaar is, moet je het activeren. Dat gaat als volgt:

Nadat je je fiets met de app verbonden hebt, klik je op het menu linksboven.
OdometerEN_01
Tik op het menu-item "Dashboard"
OdometerEN_02
Tik op een van de statistieken die in het overzicht staan. Er verschijnt een menu. Scroll wat naar beneden tot je het punt "Odometer" vindt - activeer het.
OdometerEN_03
Ga terug naar het Dashboard overzicht, schuif door de statistieken om het "Odometer" nummer te vinden dat je zojuist activeerde.

Female Ampler rider on Stellar during colder weather