Waar vind je het totaal aantal gereden kilometers / Odometer

Je vindt de totale afstand die je Ampler je heeft afgelegd in het dashboard overzicht van de App. Als het niet meteen zichtbaar is, moet je het activeren. Dat gaat als volgt:

Nadat je je fiets met de app verbonden hebt, klik je op het menu linksboven.
OdometerEN_01
Tik op het menu item "Dashboard"
OdometerEN_02
Tik op een van de statistieken die in het overzicht staan. Er verschijnt een menu. Scroll wat naar beneden tot je het punt "Odometer" vindt - activeer het.
OdometerEN_03
Ga terug naar het Dashboard overzicht, schuif door de statistieken om het "Odometer" nummer te vinden dat je zojuist activeerde.