Hoe meld ik me aan in de app?

Ampler is bezig met de overgang naar een connectiviteitsplatform van eigen bodem, wat nieuwe firmware, mobiele app en rijpe backend systemen betekent. Tijdens deze overgangsperiode zijn er Ampler fietsen die de vorige firmware en de nieuwe firmware draaien, wat betekent dat er gedurende enige tijd twee apps tegelijk beschikbaar zullen zijn. De nieuwe app is nog niet ontgrendeld voor alle Ampler rijders. Lees hier meer over waar je elke app kunt downloaden en wanneer de nieuwe app voor je beschikbaar is.
  Ik gebruik de nieuwe Ampler app

Als je een account hebt in onze vorige app, zul je nog steeds een nieuw account moeten registreren via de nieuwe app. Helaas zijn de databanken niet met elkaar verbonden. Voordat je de vorige app verwijdert, moet je je account verwijderen via de profielinstellingen of door een e-mail naar de ontwikkelaars te sturen.

Als je de nieuwe app gedownload hebt, hangt de mogelijkheid om te registreren af van het besturingssysteem van je telefoon. Als je een iPhone gebruikt, zal de app je vragen je te registreren met je Apple ID of telefoonnummer. Voor Android kun je je Google e-mail of je telefoonnummer gebruiken.
Als je inlogt met je telefoonnummer, krijg je per sms een code toegestuurd die je vervolgens verifieert. Merk op dat je de SMS misschien niet ontvangt of dat er kosten aan verbonden zijn als je op reis bent.
 Ik gebruik de vorige Ampler app

Je kunt een account in de app registreren via e-mail en een gekozen wachtwoord, of je kunt je Strava- of Facebook-account koppelen. Als je voor de laatste twee opties kiest, zijn je e-mail en wachtwoord voor de volgende login hetzelfde als die op deze platforms.