Schakel en pas de ondersteuningsmodi aan in de app

De fiets wordt geleverd met twee standaardinstellingen voor de boost-modus: Normaal & Boost.

Je kunt tussen deze modi schakelen tussen  via de app of üvia de aan/uit-knop op je bike.

• Als je wilt schakelen tussen de verschillende modi op je smartphone, sluit je de Ampler-app aan op je fiets en tik je op het pictogram rechtsonder in je scherm.

Je kunt de standaard ondersteuningsmodi in de Ampler app wijzigen onder "Bike".

• max speed - de snelheid waarmee de elektrische assistentie stopt met je te helpen, het maximum is hier 25 km/u*
  • max power - verhogen of verlagen van je versnelling. Het maximum is hier altijd 250 W*
  • power multiplier - hoeveel de motor je ondersteunt in relatie tot je input. 100% betekent standaard, 150% betekent gewoon 50% meer dan standaard.

* Volgens de EU-regelgeving ondersteunt de motor geen 250 W vanaf een snelheid van 25 km/u. In ons geval loopt de steun soepel af, zodat het minder opvalt als de fiets alleen nog maar op beenkracht overschakelt. Met de private road-modus, die voor 2019 beschikbaar is voor Ampler-modellen, kun je de snelheid verhogen tot 35 km/u en 350 W - uitsluitend voor privégebruik.