Voer fabriekskalibratie uit (alleen op advies van Ampler!)

Lees eerst het volgende:

De fabriekskalibratie kan alleen door onze klantendienst geactiveerd worden en is dan beschikbaar via de app. Bij oudere modellen met oudere firmware kan het nog steeds via de knop geactiveerd worden – als dit het geval is, raden we je aan je firmware bij te werken tot de nieuwste versie. Download de Ampler app en volg de instructies in de app.

Met de fabriekskalibratie worden alle sensoren van je e-bike afgesteld en wordt de functionaliteit van alle elektronische componenten met elkaar gesynchroniseerd. Het is niet bedoeld als gewone onderhoudsprocedure en stelt ook de motorinstellingen in de app terug.

ATTENTIE!

Bij fabriekskalibratie start de motor vanzelf en begint het achterwiel te draaien Het is belangrijk dat je het achterwiel tijdens de hele procedure optilt om schade of letsel te voorkomen.
Generation 2 modellen
  1. Positie de linker krukarm zo dat hij horizontaal op de grond ligt en naar voren wijst.
  2. Zet je e-bike uit – Houd de knop ingedrukt tot het display het uit-symbool toont.
  3. Positioneer je fiets zo dat het achterwiel vrij in de lucht hangt en gedraaid kan worden
  4. Maak verbinding met de Ampler app.
  5. Als onze klantendienst de functie heeft ingeschakeld, zie je de optie in de app onder „Instellingen“. Start de fabriekskalibratie zoals beschreven.
  6. Op het scherm verschijnt het herstart-symbool.
  7. De e-bike is nu bezig met het kalibreren van de koppel- en motorsensoren. Daarnaast begint de motor het achterwiel aan te drijven
  8. De e-bike start automatisch opnieuw. Controleer of de motorsteun normaal werkt en laat het ons weten.
Generation 1 modellen
  1. Positie de linker krukarm zo dat hij horizontaal op de grond ligt en naar voren wijst.
  2. Zet je e-bike uit. (LED uitgeschakeld op de aan/uit knop)
  3. Positioneer je fiets zo dat het achterwiel vrij in de lucht hangt en gedraaid kan worden
  4. Maak verbinding met de Ampler app.
  5. Als onze klantendienst de functie heeft ingeschakeld, zie je de optie in de app onder „Instellingen“. Start de fabriekskalibratie zoals beschreven.
  6. De LED moet nu oranje beginnen te knipperen, terwijl de e-bike de koppel- en motorsensoren kalibreert. Daarnaast begint de motor het achterwiel aan te drijven. Zodra de motor stopt, begint de LED groen te knipperen en schakelt het systeem uit.
  7. Controleer of de motorsteun normaal werkt.

Als het kalibreren mislukt is en de LED rood knippert, controleer dan de motorkabel. Hij moet stevig vastzitten  en de pijlen moeten naar elkaar wijzen.