Firmware herstarten

Een firmware reset reinigt het geheugen van de e-bike. Dit doe je met de powerknop of de app. Hier leggen we uit hoe het werkt via de aan/uit-knop:

1. Houd de knop op de fiets minstens10 seconden vast (20 seconden op modellen van voor 2017) totdat de LED uitgaat en de fiets uitgaat. Laat niet eerder los.
  2. Schakel je e-bike weer aan met de aan/uit-knop
  3. Controleer de verbinding met de app en kijk of alles in orde is

Bekijk deze video om te zien hoe het werkt, let op dat deze video de ingeschakelde toestand weergeeft. Als je de nieuwe firmware hebt, gedraagt de fiets zich anders in de uitgeschakelde toestand - zoals hierboven vermeld.