Firmware herstarten

Een firmware reset reinigt het geheugen van de e-bike. Dit doe je met de powerknop of de app. Hier leggen we uit hoe het werkt via de power knop:

Voor Generation 1 modellen (knop op de zadelbuis)

.

1. Houd de knop op de fiets minstens10 seconden vast (20 seconden op modellen van voor 2017) totdat de LED uitgaat en de fiets uitgaat. Laat niet eerder los.
  2. Schakel je e-bike weer aan met de knop
  3. Controleer de verbinding met de app en kijk of alles in orde is

Bekijk deze video om te zien hoe het werkt, let op dat deze video de ingeschakelde toestand weergeeft. Als je de nieuwe firmware hebt, gedraagt de fiets zich anders in de uitgeschakelde toestand - zoals hierboven vermeld.

Voor Generation 2 modellen (knop op de bovenste buis onder het display)

1. Houd de toets 8 seconden ingedrukt tot het herstart-icoon verschijnt .
  2. Laat de knop los.
  3. Je versterker herstart de firmware.
  4. Zet de fiets weer aan met de knop of laat hem een tijdje opladen als de batterij leeg is.
  5. Controleer de verbinding met de app en kijk of alles in orde is.