Eeen bidonhouder of slothouder installeren

Al onze frames hebben bevestigingsgaten waaraan je een bidonhouder of slothouder kunt bevestigen.Omdat de montagegaten op ons Stellar-model naar beneden wijzen, raden we je aan om een slothouder met een veilige sluiting te gebruiken.  Dit is het geval bij de houders die wij bij onze ABUS sloten leveren - dit is een oudere versie van de ABUS houders en deze zijn niet meer vrij verkrijgbaar.

Het slot wordt apart van de fiets geleverd. Hij kan aan de fiets bevestigd worden met schroeven of met klittenband. De schroeven zijn op de fiets gemonteerd en kunnen gebruikt worden om de bidonhouder of het slot te bevestigen. Met de klittenband riemen kan het slot overal op het frame bevestigd worden.

Controleer goed of hij goed hangt, want het klittenband kan losraken als het trilt - we raden aan hem aan de gaten van de bidonhouder vast te maken.

ampler abus slot houder

Als je nog vragen hebt, helpen we je graag.