Eeen bidonhouder of slothouder installeren

Elk van onze frames heeft gaten waarop je een bidonhouder of een slothouder kunt monteren.

Het slot wordt apart van de fiets geleverd. Hij kan aan de fiets bevestigd worden met schroeven of met klittenband. De bouten zijn op de fiets gemonteerd en kunnen gebruikt worden om de bidonhouder of het slot te bevestigen. Met de klittenbandriempjes kan het slot overal op het frame bevestigd worden - merk echter op dat deze manier van bevestigen het lakwerk kan beschadigen.

We raden aan hem aan de gaten van de bidonhouder te bevestigen.

Bij modellen met de gaten naar beneden gericht, moet je erop letten dat het slot van de houder goed vastzit en dat het slot er niet uit kan vallen.

ampler abus slot houder

Als je nog vragen hebt, helpen we je graag.