De ABUS slothouder installeren

Het slot wordt apart van de fiets geleverd. Hij kan aan de fiets bevestigd worden met schroeven of met klittenband. De schroeven zijn op de fiets gemonteerd en kunnen gebruikt worden om de bidonhouder of het slot te bevestigen. Met de klittenband riemen kan het slot overal op het frame bevestigd worden.

Controleer goed of hij goed hangt, want het klittenband kan losraken als het trilt - we raden aan hem aan de gaten van de bidonhouder vast te maken.

ampler abus slot houder

Als je nog vragen hebt, helpen we je graag.