Kan ik verschillende geïntegreerde lampjes op mijn Ampler hebben?

Onze geïntegreerde lampjes (voor zowel de Generatie 1 als de Generatie 2 modellen) hebben een voeding van 6 V en een beperkte stroomsterkte van 0,5 A. De lampjes worden via speciaal ontwikkelde connectoren op ons 48 V circuit aangesloten. De lampjes zijn op onze 48 V schakeling aangesloten via speciaal ontwikkelde connectoren. Ze voldoen aan de verkeerslegaal en geven optimale, veilige verlichting en zichtbaarheid in het donker.
Het in het achterspatbord geïntegreerde achterlicht op de Axel en Juna modellen heeft ook een remlichtfunctie.

Het is niet mogelijk sterkere lampen te installeren, hetzelfde geldt voor de installatie van andere lampen, als ze door het systeem gevoed worden. Onze garantie geldt ook niet meer zodra het systeem door wijzigingen wordt verstoord. Dit geldt natuurlijk niet voor lampen die op batterijen werken.