Kan ik verschillende geïntegreerde lampjes op mijn Ampler hebben?

Het voorlicht van Busch+Müller en de led-zadelpen van LightSKIN hebben een voeding van 6 V en een beperkte stroomsterkte van 0,5 A. De lampjes zijn op ons 48 V circuit aangesloten via speciaal ontwikkelde stekkerverbindingen.

Lampjes installeren die feller zijn dan dat is niet mogelijk. Dit zou het systeem overbelasten, wat vroeg of laat kan leiden tot het uitvallen van de motor-regelaar.

Hetzelfde kan gebeuren bij het installeren van andere lampjes als die door het systeem gevoed worden. Daarom geldt onze garantie niet meer als het systeem zelf gewijzigd wordt. Dit geldt natuurlijk niet voor lampjes die op accu's werken.