Waar kan ik de Ampler Bikes app krijgen?

Ampler is bezig met de overgang naar een connectiviteitsplatform van eigen bodem, wat nieuwe firmware, mobiele app en rijpe backend systemen betekent. Tijdens deze overgangsperiode zijn er Generatie 1 Ampler fietsen die de vorige firmware en de nieuwe firmware draaien, wat betekent dat er gedurende enige tijd twee apps tegelijk beschikbaar zullen zijn. De nieuwe app is nog niet ontgrendeld voor alle Generatie 1 Ampler rijders.
Generatie 2 modellen hebben de nieuwe firmware uit de doos en zijn volledig compatibel met de nieuwe app.

Als je Ampler na 30.08.2021 geleverd werd

Ampler App icon 2.0

Jouw model kan al met de nieuwe firmware geleverd zijn.

Om dit te controleren, download je de nieuwe Ampler app:

Dan kun je gewoon verbinding maken – of je wordt doorgestuurd naar de vorige mobiele app.

Als je het niet zeker weet, download dan gewoon de nieuwe app. Het zal ofwel verbinding maken met je Ampler – of je naar de download van de vorige app brengen.