Waar kan ik de Ampler Bikes app krijgen?

Ampler is bezig met de overgang naar een connectiviteitsplatform van eigen bodem, wat nieuwe firmware, mobiele app en rijpe backend systemen betekent. Tijdens deze overgangsperiode zijn er Ampler fietsen die de vorige firmware en de nieuwe firmware draaien, wat betekent dat er gedurende enige tijd twee apps tegelijk beschikbaar zullen zijn. De nieuwe app is nog niet ontgrendeld voor alle Ampler rijders.

Als je Ampler na 30.08.2021 geleverd werd

Ampler App icon 2.0

Jouw model kan al met de nieuwe firmware geleverd zijn.

Om dit te controleren, download je de nieuwe Ampler app:

Dan kun je gewoon verbinding maken - of je wordt doorgestuurd naar de vorige mobiele app.

Als je fiets vóór 30.08.2021 geleverd werd

Ampler App icon 2.0

Je kunt de vorige Ampler app downloaden via de volgende links:

Als je het niet zeker weet, download dan gewoon de nieuwe app. Het zal ofwel verbinding maken met je Ampler - of je naar de download van de vorige app brengen.

Ik heb een ouder Ampler model - wanneer kan ik de nieuwe app gebruiken?

Met de nieuwe app zal je Ampler ook bruikbaar zijn met ons nieuwe verbindingsplatform, waarvoor ook een grote update naar de nieuwe firmware nodig is. We laten dit voorlopig alleen toe aan geselecteerde gebruikers om ervoor te zorgen dat de update voor iedereen soepel verloopt, voor alle besturingssystemen.

We breiden het testen uit met de nieuwe firmware.

We breiden de tests voortdurend uit en zullen de nieuwe app aan andere modellen toevoegen zodra de update stabiel is. Anmeld je hier als je geïnteresseerd bent in deelname als tester - we laten je weten wanneer je fiets klaar is voor de update.

We breiden het testen voortdurend uit met meer modellen zodra de update stabiel is.