Kan er een mandje of fietstassen achterop?

De bagagedragers die we op de Stout en Stellar gebruiken, sluiten perfect aan op de fietstassen zoals die met het "QuickLock"-systeem dat op veel soorten fietstassen wordt gebruikt.

ampler stout with bags

Het achterlicht dat we gebruiken is geïntegreerd in de zadelpen, zodat een mand op de bagagedrager de verlichting onvermijdelijk bedekt. Ons geïntegreerde achterlicht is verkeerslegaal en maakt het mogelijk een volledig interne kabelgeleiding te gebruiken en de verlichting door de batterij van de e-bike te laten voeden.

Als je toch een mandje op je drager wilt monteren, zorg er dan voor dat je een extra lampje op batterijen aan het mandje bevestigt om zichtbaar te blijven.

stellar in red with LED rear light