Mijn fiets gaat vanzelf aan

Dit is hoogstwaarschijnlijk een snelle oplossing: als je een iPhone hebt, zorg er dan voor dat je de optie "Autoconnect" uitschakelt in de instellingen van de Ampler App.

Autoconnect zorgt ervoor dat je telefoon via Bluetooth verbinding maakt met de fiets als je in de buurt bent, waardoor de fiets automatisch aangaat. Als dit het probleem niet lijkt of het niet verhelpt, neem dan zeker contact met ons op.