Welke verlichting wordt gebruikt op Ampler-fietsen?

Ampler e-bikes worden geleverd met heldere, geïntegreerde verlichting die je route in het donker verlichten en ervoor zorgen dat je gezien wordt in het verkeer. De stroom wordt geleverd door de geïntegreerde accu in je Ampler.

Alle Ampler e-bikes hebben een extra felle koplamp die je het beste zicht op de weg geeft, zowel 's nachts als in de mist. We gebruiken een koplamp van het type IQ2 Eyc van Busch + Müller, bevestigd aan de voorvork met bedrading in het frame.

ampler koplamp busch mueller

Aan de achterkant hebben alle Ampler e-bikes vijf rode LightSKIN led-lampen, die direct zijn geïntegreerd in de zadelpen.

ampler achterlamp LED lightskin

Alle Ampler e-bikes hebben geïntegreerde voor- en achterlichten.

De voorlamp van Busch+Müller en de led-zadelpen van LightSKIN hebben een stroomvoorziening van 6 V en een beperkte 0,5 A stroomtoevoer. De lichten worden via speciaal ontwikkelde stekkerverbindingen aangesloten op ons 48 V-circuit. Ze zijn volledig rechtmatig voor het wegverkeer.

Als je de verlichting van je Ampler wilt vervangen, lees dan meer hier.