Alle knopfuncties in één oogopslag

ampler button position

De power knop is de bedieningshub voor je Ampler e-bike.

We vragen je om helemaal van de fiets af te stappen om de knop te bedienen. Gebruik de knop niet tijdens het rijden. Let ook op de gevaren van het per ongeluk resetten van de fabrieksinstellingen.

Je kunt de ladingstoestand van je e-bike zien aan de kleuren van de power knop LED.

Met de power knop kun je:

De fiets aan en uit zetten

De fiets is uit

1. 1x kort drukken
  2. De fiets is aan

Herhaal het proces om de fiets uit te schakelen. Hij schakelt zichzelf na 5 minuten uit als je hem niet beweegt.

Schakel tussen de verschillende ondersteuningsmodi

Modus 1 (Standard):

De pedelec is ingeschakeld.

1. De power knop licht op afhankelijk van de oplaadtoestand.
  2. Houd de power knop ingedrukt.
  3. Zodra de power knop oranje oplicht: laat dan de power knop los.
  4. Power knop knippert 1x kort: de standaard modus is gekozen.
  5. Daarna licht de led lamjes op, afhankelijk van de oplaadtoestand.

Modus 2 (Max):

De pedelec is ingeschakeld.

1. Houd de power knop opnieuw ingedrukt.
  2. Zodra de power knop oranje oplicht: laat dan de power knop los.
  3. Power knop knippert 2x kort: max modus is gekozen.
  4. Daarna licht de led lamjes op, afhankelijk van de oplaadtoestand.

De fiets behoudt altijd de laatst gekozen stand.

In- en uitschakelen van de verlichting

De pedelec is ingeschakeld.

1. De power knop licht op afhankelijk van de oplaadstatus.
  2. Houd de power knop gedurende 1 seconde ingedrukt.
  3. De led verandert van rood naar groen.
  4. Laat de power knop los.
  5. Het licht gaat aan.

De fiets behoudt altijd de laatst gekozen instelling (licht aan of uit).

Alleen-licht modus

Het instellen van de alleen-licht-modus via de power knop is alleen mogelijk als je fiets de nieuwe firmware-versie heeft en je dus de nieuwe Ampler-app kunt gebruiken (groen pictogram). Lees er hier meer over. Als je probeert de modus alleen-licht in te stellen met een oude firmware-versie, loop je het risico dat je een fabriekskalibratie activeert.

De pedelec is uitgeschakeld.

1. power knop is uit (brandt niet).
  2. Houd de power knop ingedrukt.
  3. De led lampjes brandt groen.
  4. Het licht gaat aan.
  5. Laat de power knop los.

Selecteer om de motor weer aan te zetten naar de ondersteuningsmodus of schakel de pedelec uit en weer aan. De motor houdt de instelling niet vast als je hem aan en uit zet.

Je kunt al deze instellingen ook in de app wijzigen.

In deze video laten we zien hoe het werkt - helaas is de alleen-licht modus hier nog niet te zien.