Alle knopfuncties in één oogopslag

ampler button position

De powerknop is de bedieningshub van je Ampler e-bike.

Wij vragen u om van de fiets af te stappen wanneer u de knop wilt bedienen. Gebruik de knop liever niet tijdens het rijden. Let ook op de gevaren van het per ongeluk starten van de fabriekskalibratie.

Met de powerknop kun je:

• De fiets aan- en uitzetten — Een snelle druk op de knop en je zet de fiets AAN/UIT. Turn-the-bike-ON-and-OFF
  • De verlichting AAN-/UIT-zetten — Als de fiets aan is, gaat de verlichting aan en uit als je de knop 1-2 seconden ingedrukt houdt Turn-the-lights-ON-and-OFF
  •  Schakel tussen de verschillende ondersteuningsmodi  — WAls de fiets aan is, schakel je tussen de ondersteuningsmodi als je de knop 3-4 seconden ingedrukt houdt.Switch-between-the-different-assist-modes
  •  Check hoeveel accu je nog hebt Battery-charge-level-indicator

Je kunt deze instellingen ook in de app maken. Als je zonder motorhulp maar met verlichting aan wilt rijden, zie hoe je dit in de app kunt instellen.