Waarom is de knop zo moeilijk te bereiken / op de zadelbuis?

We volgen het principe "Set and Forget" voor onze e-bikes, wat betekent dat je de motor kunt inschakelen en dat de laatst gekozen ondersteuningsmodus en de verlichting al zijn ingesteld en je klaar bent voor vertrek, of je kunt vóór de rit op de knop of in de app van modus veranderen.

Wij raden u ten zeerste af om de knop te gebruiken tijdens het rijden, er bestaat valgevaar.

De motor ondersteunt je tijdens de rit dankzij een koppelsensor die gebaseerd is op je trapgedrag (druk, versnellingskeuze & snelheid) zodat je gewoon kunt beginnen te fietsen zonder een knop te hoeven bedienen. De ondersteuningsniveaus van de motor verschillen in de sterkte van de ondersteuning maar zijn altijd gebaseerd op je trapgedrag.