Wijzigen van de ondersteuningsmodi

De fiets wordt geleverd met twee standaard instellingen:

• Normaal (1) - 25 km/u, 250 W, 100%
  • Boost (2) - 25 km/u, 250 W, 150%

Je kunt de standaard ondersteuningsmodi aanpassen in de Ampler app onder "Vehicle".

Om te schakelen tussen de ondersteuningsmodi, houd je de aan/uit-knop 3-4 seconden ingedrukt, totdat deze oranje wordt.

Nadat je de knop hebt losgelaten, knippert de knop eenmaal als je overschakelt naar de Normal Mode (ondersteuningsmodus 1) of tweemaal als je overschakelt naar de Boost Mode (ondersteuningsmodus 2). Je kunt de ondersteuningsmodi ook wijzigen op het dashboard van je Ampler app.