Wat kan de Ampler app doen? Heb ik het altijd nodig?

Ampler is bezig met de overgang naar een connectiviteitsplatform van eigen bodem, wat nieuwe firmware, een nieuwe mobiele app en een vernieuwd backend systeem betekent. Tijdens deze overgangsperiode zijn er Ampler fietsen die de vorige firmware en de nieuwe firmware draaien, wat betekent dat er gedurende enige tijd twee apps tegelijk beschikbaar zullen zijn. De nieuwe app is nog niet ontgrendeld voor alle Ampler rijders. Lees hier meer over waar je elke app kunt downloaden en wanneer de nieuwe app voor je beschikbaar is.

Je kunt je Ampler zonder de app volledig gebruiken, maar om je rij-ervaring volledig aan te passen, kun je in de app verdere aanpassingen doen.

Hoe de app te gebruiken:

• Bekijk eerder opgenomen ritten
  • Maak instellingen aan de ondersteuningsmodi
  • Gebruik de app als dashboard met indicatoren voor snelheid en batterijniveau
  • Je kunt het licht aan en uit zetten, en ook tussen de twee standen schakelen (ook mogelijk op de knop)
  • In het nieuwe verbindingssysteem, de firmware en de app, kun je ook je knop vergrendelen tegen toegang van buitenaf

De fiets heeft twee standen motorondersteuning, die met de Ampler app volledig naar eigen wens kunnen worden ingesteld. Leer hier hoe je dat doet: Schakel en pas ondersteuningsmodi aan in de app.