Hoe werkt de motorondersteuning?

De fiets regelt de ondersteuning via de koppelsensor - de fiets meet voortdurend hoe hard je gaat en met welke frequentie je trapt en regelt het motorkoppel aan de hand van deze informatie. De sterkte van de motorondersteuning kan in twee ondersteuningsmodi geregeld worden, maar is altijd gebaseerd op jouw inbreng op de pedalen. Het is dus niet nodig om tijdens je rit tussen die twee ondersteuningsmodi te wisselen.

Je kunt de sterkte van de motorondersteuning veranderen via de smartphone app, lees hierover meer hier