Voer fabriekskalibratie uit (alleen op advies van Ampler!)

Lees eerst het volgende:

Let op: deze procedure hoeft niet te worden uitgevoerd, tenzij onze klantenservice u dat adviseert.

De fabriekskalibratie kan alleen via de knop worden geactiveerd als op uw fiets nog onze vorige firmware is geïnstalleerd. Controleer of u de vorige app met het zwarte pictogram of die met het groene pictogram gebruikt. Als uw versterker alleen verbinding maakt met de nieuwe app (groen pictogram), draait uw model al op de nieuwe firmware en kunt u de fabriekskalibratie niet uitvoeren zonder onze klantenservice. Contact us voor instructies over hoe dit te doen - of als u niet zeker bent over uw firmware-versie. Lees meer over de wijzigingen in onze firmware en de verschillende apps

.

Met de fabriekskalibratie worden alle sensoren van je e-bike afgesteld en wordt de functionaliteit van alle elektronische componenten met elkaar vergeleken. Begin deze kalibratie alleen als een van de elektronische componenten vervangen is of als dit door de Ampler ondersteuning wordt aanbevolen. Het is niet bedoeld als een regelmatige onderhoudsprocedure en stelt ook de motorinstellingen in de app terug.

LET OP:

Bij fabriekskalibratie start de motor vanzelf en begint het achterwiel te draaien. Het is belangrijk dat je het achterwiel tijdens de hele procedure optilt om schade of letsel te voorkomen.
  1. Positie de linker krukarm zo dat hij horizontaal op de grond ligt en naar voren wijst.

2. Zet je e-bike uit. (LED gaat uit op de aan/uit knop).
  3. Positioneer je fiets zo dat het achterwiel vrij in de lucht hangt en gedraaid kan worden.
  4. Druk nu de aan/uit knop ongeveer 7-10 seconden in, tot de rode LED op GROEN overgaat. Zodra de LED groen is, laat je los, waarbij je er absoluut zeker van bent dat het achterwiel vrij in de lucht hangt.
  5. De LED moet nu oranje beginnen knipperen, de e-bike is nu de koppel- en motorsensoren aan het kalibreren. Daarna begint de motor het achterwiel aan te drijven.  Als de motor stopt, begint de LED groen te knipperen en schakelt het systeem uit.
  6. Controleer of de motorsteun normaal werkt.

Als het kalibreren mislukt is en de LED rood knippert, üfe dan de motorkabel. Hij moet stevig vastzitten  en de pijlen moeten naar elkaar toe wijzen.